mercredi 25 juillet 2018

win a new wardrobe from H&M worth 10.000 kr by answering a few simple questions

VIND DIN PRÆMIE

Vind et gavekort til tøj til en værdi af 10.000 Kr!

Gift
Ved at deltage i konkurrencen giver du samtykke til at blive kontaktet med markedsføring pr. telefon, email eller sms fra konkurrencens samarbejdspartnere, (læs om virksomhederne og deres produkter HER) og deltag i konkurrencen.
Når du klikker på "start konkurrence" godkender du at Aldaniti behandler dine oplysninger til reklameformål som angivet i betingelserne. For at deltage i konkurrencen uden at modtage reklamer skal du klikke her
Kun brugere, der gennemfører registreringen med korrekt data, kan deltage i konkurrencen. Når du er registreret, skal du gennemføre en lille undersøgelse af generelle livsstilsspørgsmål, hvoraf nogle er sponsoreret af virksomheder, der kan kontakte dig via telefon, email, mail eller sms, som altid er i overensstemmelse med dit samtykke i undersøgelsen og hvis du passer i målgruppen. Hvis du vælger at besvare et af spørgsmålene i undersøgelsen, informerer vi dig hermed om, at anmodningen vil tilsidesætte din registrering på Robinsonlisten.
Når du klikker på "start konkurrence" godkender du at Aldaniti behandler dine oplysninger til reklameformål som angivet i betingelserne. For at deltage i konkurrencen uden at modtage reklamer skal du klikke her


2. HVAD ER BEHANDLINGENS FORMÅL?

FORMÅL 1: Administrere den interesserede parts deltagelse i lotterier og/eller kampagner arrangeret af ALDANITI

FORMÅL 2: Kommerciel udnyttelse af databasen ved at sende kommerciel kommunikation fra tredjeparter eller gennemføre markedsundersøgelser. Til dette er det nødvendigt at indsende data fra de interesserede parter til normalisering, deduplikering, filtrering og kontrol. Kommerciel kommunikation sendes direkte af ALDANITI uden fysisk levering af de interesserede parters data til annoncørerne. De aktivitets-sektorer, som de interesserede parter kan modtage oplysninger fra, er:

FORMÅL 3: Formidle oplysningerne fra de interesserede parter til virksomheder, organisationer og/eller enheder, der er interesserede i at lede dem til reklamehandlinger inden for de ovennævnte aktivitets-sektorer eller til udførelse af markedsundersøgelser. Dette indebærer nødvendigvis behovet for at indsende Deres personlige data til normalisering, deduplikering, filtrering og kontrol. Annonceringen vil blive sendt af disse tredje virksomheder.

Annonce-handlinger, der udføres både af ALDANITI samt af tredje virksomheder / enheder, kan gennemføres via følgende kanaler:

Bevaring af Deres data:
Med hensyn til reklamevirksomhed: Oplysningerne fra de berørte parter vil blive holdt så længe de ikke ønsker at slette deres data.
Ud over den data, der anmodes fra den interesserede part via registreringsformularen, gemmer ALDANITI også IP og data fra den interesserede part. Med det formål at forhindre bedrageri, forbrydelser eller teknologisk svig.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire